Ga terug

West-Friesland Muziek Festival 6-11-14

Afgelopen zaterdagavond 8 november heeft muziekvereniging Excelsior meegedaan aan het West-Friesland Muziek Festival in Abbekerk. Elk jaar strijden muziekverenigingen uit heel West-Friesland een weekend lang om de dagprijs en de West-Friesland  Bokaal.

 

Als derde orkest van deze avond begon Excelsior haar optreden met Carrickfergus (Irish Air) met een solo van Rob Vlam op de Euphonium. Inspiration (to my son Erwin) van Jan de Haan was het te beoordelen muziekstuk door de jury: Ton van de Kieft.

Excelsior besloot het optreden met het altijd swingende Chump Change Quincy Jones, beter bekend als de tune van Langs de Lijn.

 

Helaas niet de dagprijs of West-Friesland Bokal gewonnen, maar wel goede opbouwende kritiek van de jury gekregen, waar we mee aan de slag kunnen. En we hebben mee mogen doen aan een mooie muzikale avond.

 

Nu gaat er flink gerepeteerd worden voor ons volgende concert op 21 december. Dan kunt u weer op de zondagmiddag voor Kerst genieten van ons MIDWINTERCONCERT, sfeervolle kerstnummers en andere 'wintermuziek'.

 

Wellicht tot 21 december in Cultura.